De voordelen van wegwerphandschoenen

Wegwerphandschoenen

De voordelen van wegwerphandschoenen

Wegwerphandschoenen zijn een belangrijk onderdeel van de gezondheidszorg. Medische handschoenen zijn speciaal ontworpen om de overdracht van virussen, bacteriën en andere besmettelijke materialen te voorkomen. Er zijn verschillende soorten handschoenen, zoals; enkele laag, dubbele laag, latex, nitril en vinyl. Elk type handschoen heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Wegwerphandschoenen die speciaal zijn gemaakt voor gebruik in de foodservice of in het ziekenhuis worden gepoederde handschoenen of maïzena-handschoenen genoemd. Wegwerphandschoenen gemaakt van latex worden maïzena-handschoenen genoemd, omdat hun functie niet is om infectie te voorkomen, maar om de drager meer comfort te bieden en om ervoor te zorgen dat de drager niet wordt beïnvloed door irritaties die door de reinigingsprocedure worden veroorzaakt. kopen weelderig. . Medische examinatoren gebruiken vaak gepoederde handschoenen voor alle soorten examinatoren, omdat ze zacht zijn en een hoog comfortniveau hebben. Sommige wegwerphandschoenen zijn echter gemaakt van maïszetmeel dat moeilijk van de huid te verwijderen is. Als dit het geval is, moeten ze worden weggegooid of op de juiste manier worden afgevoerd.

Er zijn bepaalde banen waarvoor wegwerphandschoenen nodig zijn. Een voorbeeld van een taak waarbij het gebruik van wegwerphandschoenen vereist is, zijn medische taken waarbij patiënten moeten worden gewassen en aangeraakt, of waarbij gecontamineerde instrumenten moeten worden gehanteerd. Wegwerphandschoenen zijn nodig bij dergelijke taken als het gaat om het wassen van de patiënt of het reinigen van het instrument en als bij deze taken handen betrokken zijn die met ziektekiemen zijn geïnfecteerd, worden ze zelfs nog belangrijker. Ze zijn ook nodig voor het uitvoeren van bepaalde taken, zoals het verwijderen van verbanden en hechtingen, het aanbrengen van oogzalven en andere soortgelijke taken waarbij de handen besmet kunnen raken.

Klik op de link: https://cleanproduct.nl/

Related Post