Een Diamond Painting Picture Stands zijn geschikt voor iedereen

Myth Of Asia

Diamant schilderij is een van de meest populaire projecten die zowel ouders als kinderen samen kunnen doen. Diamond Paints is altijd een goede keuze omdat ze niet alleen mooi gedetailleerd zijn, maar ook betaalbaar. Het kruissteekpatroon van Diamond Painting is tegenwoordig een van de populaire knutselideeën voor kinderen. Kinderen van alle leeftijden zijn dol op kruissteekpatronen en houden ervan om iets anders en unieks te maken. Dit project is perfect voor kinderen omdat het gemakkelijk te volgen is en ook in grote hoeveelheden gemaakt kan worden.

Diamond Painting foto is eenvoudig te maken zonder ingewikkelde technieken. Met Diamonds-verf is het heel gemakkelijk om elk soort schilderij te maken met slechts een enkele kit. Het enige dat de beginner nodig heeft, is de juiste kit met alle benodigdheden zoals garen, canvas, verf, schaar, speld, stencils en acrylverf. Dit is een doe-het-zelf (doe-het-zelf) pakket en er is daarom maar één persoon nodig om dit prachtige kunstwerk te maken.

Om een Diamond-afbeelding te maken, begint u met het maken van een kader op de achterkant van het canvas. U hebt een stuk stof nodig dat dik genoeg is, zodat u het over het frame kunt spannen. De breedte moet gelijk zijn aan de lengte van het kind. Als je klaar bent met strekken, knip je langs de rand van 2 inch van de stof en plaats je de lijst in de afbeelding op het canvas.

Nu moet u de afbeeldingsgrootte bepalen. Het canvas dat u gaat gebruiken, moet minstens vierentwintig centimeter breed en veertig centimeter lang zijn. De volgende stap is om de diamanten zo rondom het frame te plaatsen dat de diamantverf erin verborgen zit. Nu moet u de afbeelding op het canvas naaien door de verkeerde kanten van de stof te gebruiken. Nu, nadat alle diamanten zijn genaaid, is het tijd om de afbeelding op het canvas te spelden.

Als u geld wilt besparen en het niet erg vindt om zelf de montage te doen, kunt u diamantboorhouders kopen. Dit zijn kleine buisjes waarmee je de boor vast kunt houden. Je zult ook een boormachine van de juiste maat moeten kopen. De laatste stap is om de afbeelding met behulp van de tube op het canvas te trekken. Het zal erg moeilijk voor je zijn om de afbeelding op het canvasformaat te boren als je niet over het juiste gereedschap beschikt.

Het beste gereedschap om te boren is een boormachine met twee uiteinden. Deze oefening is erg krachtig en helpt je om een volledige dekking te krijgen. De eerste stap is om het canvas vast te houden waar je de foto op wilt zetten en het vervolgens stevig op de achterkant van het frame te tikken, zodat het verborgen is. Nu moet u beginnen met boren.

Kijk voor meer informatie op https://www.mythofasia.nl/