Waarom het kiezen van de beste wegwerphandschoenen belangrijk is voor uw veiligheid

Wegwerphandschoenen

Wegwerphandschoenen hebben veel voordelen ten opzichte van andere soorten wegwerphandschoenen. Medische handschoenen gemaakt van latex worden meestal geleverd met een beperkte garantie van 10 jaar, terwijl wegwerphandschoenen die in bulk worden gekocht, kunnen worden verkocht met een levenslange garantie. U kunt zelfs wegwerphandschoenen vinden die volledig zijn gemaakt van andere synthetische materialen, zoals vinyl en neopreen, maar medische handschoenen die volledig zijn gemaakt van deze andere materialen, worden niet aanbevolen voor mensen die allergisch zijn voor latex of de geur van de materialen niet kunnen verdragen.

Vergelijk in dit artikel medische wegwerphandschoenen met andere wegwerphandschoenen en ga vervolgens in op waarom het zinvol zou kunnen zijn om wegwerphandschoenen te kopen in plaats van andere soorten medische handschoenen.

Wegwerphandschoenen bieden een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten medische handschoenen. Om te beginnen zijn wegwerphandschoenen veel gemakkelijker uit en aan te trekken, vooral als u veel was moet doen en / of vaak uw handen moet wassen. Als u veel handenarbeid verricht met chemicaliën zoals zuren, oplosmiddelen, pesticiden en andere chemicaliën, en als u eten of drinken vaak met uw handen vastpakt, kunnen wegwerphandschoenen een wereld van verschil maken.

Een ander groot voordeel van wegwerphandschoenen is dat ze gemaakt zijn van een zeer goedkoop materiaal. Nitrilhandschoenen en polyurethaan zijn beide dure materialen die behoorlijk wat meer kosten dan gewone latexhandschoenen of zelfs katoen. Ter vergelijking: wegwerphandschoenen bevatten slechts een paar ingrediënten, zijn zeer gemakkelijk weg te gooien en bevatten geen schadelijke chemicaliën. Ook is polyurethaan niet biologisch afbreekbaar, dus je zult ervoor moeten zorgen dat de handschoenen die je gebruikt nooit in contact komen met organische materialen. Wegwerphandschoenen zijn ook de meest milieuvriendelijke keuze in vergelijking met andere soorten medische handschoenen, omdat ze zijn gemaakt van materialen die gemakkelijk kunnen worden gerecycled en zijn gemaakt van natuurlijke latexproteïnen.

Wegwerphandschoenen hebben het voor mensen mogelijk gemaakt om voor zichzelf te zorgen tijdens het uitvoeren van verschillende lichte taken.

Of u nu een alternatief nodig heeft voor het omgaan met een pijnlijke of pijnlijke hand tussen huisprojecten door of u probeert voor een kind met voedselallergieën of andere aandoeningen te zorgen, met wegwerphandschoenen kunt u uw werk uitvoeren zonder uw eigen veiligheid in gevaar te brengen. Handspecialisten gebruiken polyethyleen handschoenen en lichte handschoenen gemaakt van vinyl omdat ze minder snel in contact komen met pesticiden, zuren of andere schadelijke chemicaliën. Polyethyleen is minder giftig en iets duurder dan vinyl, maar het is ook goedkoper dan andere soorten wegwerphandschoenen.

Sommige werkgevers eisen dat werknemers die gevaarlijke chemicaliën hanteren als onderdeel van hun werk, te allen tijde wegwerphandschoenen dragen, maar u kunt deze handschoenen gebruiken voor elk type taak waarbij direct contact met dergelijke chemicaliën vereist is. Er zijn wegwerphandschoenen beschikbaar voor horecamedewerkers, vaatwassers en schoonmaakmedewerkers, sieradenmakers en iedereen die voor elk soort werk een alternatief nodig heeft voor het gebruik van conventionele latexhandschoenen. Als je het niet erg vindt om het hele jaar door een paar wegwerphandschoenen te kopen, komt alles goed. Als u echter een taak uitvoert waarbij u wordt blootgesteld aan chemicaliën of latex, moet u ervoor zorgen dat u alleen niet-giftig polyethyleen gebruikt dat geen chemicaliën bevat.

Als u in een positie werkt waarbij u zaken als wasmiddelen of andere agressieve chemicaliën moet hanteren, dan zijn poedervrije wegwerphandschoenen uw beste keuze. Poedervrije vinylhandschoenen en poedervrije polyethyleenhandschoenen bieden beide een hoge mate van slijtvastheid en een hoge mate van perforatieweerstand, maar er komt meer kijken bij het kiezen van de beste wegwerphandschoenen dan alleen de prijs. U wilt handschoenen die comfortabel zijn om te dragen, flexibel en vooral gemakkelijk te verwijderen wanneer dat nodig is. Je kunt dit niet doen zonder de beste wegwerphandschoenen die momenteel op de markt zijn en je kunt ze het beste online vinden waar er veel kortingsopties beschikbaar zijn.

Vind meer informatie: Clean Product

Related Post