Wat moet ik weten over Microsoft SharePoint voordat ik begin met het ontwikkelen van webapplicaties?

Wat moet ik weten over Microsoft SharePoint voordat ik begin met het ontwikkelen van webapplicaties?

Wat moet ik weten over Microsoft SharePoint voordat ik mijn webtoepassing begin te ontwikkelen? Wat zijn de voordelen van het gebruik van SharePoint? Eerst en vooral is Microsoft SharePoint geen kant-en-klaar product; het is eerder een aanpasbaar, op maat gemaakt platform. Denk maar aan Android- en iOS-apps: als app-makers geen eigen platform hadden, hoe zouden ze dan geweldige, unieke apps kunnen maken die zouden kunnen wedijveren met die van hun concurrenten?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Verder is SharePoint een omgeving waar webapplicaties op afstand kunnen draaien en beheerd kunnen worden door SharePoint-beheerders. Dit betekent dat dezelfde applicaties op meerdere computers kunnen worden uitgevoerd, zonder dat er wijzigingen worden aangebracht in de server-, netwerk- of opslagconfiguraties. Daarnaast biedt SharePoint een aantal geavanceerde oplossingen voor integratie in e-commerce portals, waaronder business intelligence-tools, samenwerkingstools, productcatalogi en datamining-tools. Dit alles betekent dat wanneer u begint met het ontwikkelen van uw webapplicatie, u moet weten hoe u deze kunt integreren in deze geavanceerde oplossingen en hoe u binnen de SharePoint-omgeving kunt werken.

Ten slotte ligt het derde grote voordeel van Microsoft SharePoint in de mogelijkheden voor gegevensbeveiliging en identiteitsbeheer sharepoint online inloggen. Zoals de naam al aangeeft, biedt SharePoint een geïntegreerd platform voor het creëren, beheren en volgen van informatie, terwijl de samenwerking tussen medewerkers en tussen bedrijven wordt vergemakkelijkt. Met betrekking tot gegevensbeveiliging helpt SharePoint ongeautoriseerde toegang tot inhoud te voorkomen door de fysieke persoon te scheiden van de virtuele identiteit. Dit wordt bereikt door oplossingen voor identiteitsbeheer in SharePoint te implementeren, zoals op machtigingen gebaseerde toegang en digitale handtekening. Bovendien biedt SharePoint geweldige functies als het gaat om contentbeheer, zoals slim zoeken, e-mailbeheer, groupware en sociale bedrijfsstrategie, om er maar een paar te noemen.

Voor meer informatie klik je hier: Sharepoint modules