Welke suède loafers passen het beste bij mij?

Welke suède loafers het beste bij mij passen

Welke suède loafers passen het beste bij mij?

Suède loafers passen het beste bij mij voor vrijetijdskleding en werkkleding. Het zijn de meest comfortabele schoenen die ik bezit en ik ben constant op zoek naar manieren om meer uit mijn suède te halen. Ik heb ontdekt dat het zachte suède leer van D&G het meest duurzaam en het gemakkelijkst te onderhouden is. Casual en zomerse pumps kunnen echter iets te veel voor me zijn, dus ik moet dat in evenwicht brengen met andere casual loafers die ook behoorlijk duurzaam zijn. Hier zijn mijn aanbevelingen voor loafers die ik zeker zou dragen voor casual gelegenheden en werkkleding.

Ik geef meestal de voorkeur aan een zwart, brogues of grosgrain patroon suède voor vrijetijdskleding en een linnen of katoenen suède voor meer formele gelegenheden Alberto Bellini. Ik vind dat zwart de meest veelzijdige kleur is voor zowel werk als casual, en marineblauw of wit zijn even geschikt. De meeste casual sandalen zijn plat en niet erg comfortabel, terwijl formele en grosgrain-patronen extra comfort en een stijlvolle look bieden.

Als het gaat om het kopen van suède, kunt u het beste online gaan. Je kunt veel nieuwe en gebruikte paren tegen geweldige prijzen in de uitverkoop vinden. Als u de stijl die u zoekt niet in de winkels kunt vinden, kunt u suède ook online kopen via postordercatalogi en websites. Het voordeel van online suède shoppen is dat er vaak deals zijn die alleen beschikbaar zijn voor klanten die online kopen.

Klik door naar de website: Alberto Bellini