Pick-Up een Auto Koopt, Wat U Moet Weten

nieuwe Dodge Ram 1500

De beste manier om erachter te komen hoeveel een auto kost is het kopen en rijden. Veel mensen denken dat ze kunnen ‘leren’ rijden van een boek of door het lezen van artikelen op het Internet. Ze hebben nooit eens uit de auto!

Ik wou dat dit waar was, maar dat is het niet. Leren rijden is iets dat u zal hebben om te ‘oefenen’ op uw eigen. Toen ik mijn eerste auto gekocht, een man kwam naar mij toe en vroeg mij hoeveel ik er voor betaald.

Ik vertelde hem dat ik het niet wist. Vervolgens legde hij uit dat er maandelijkse betalingen, verzekerings-en administratiekosten. Hij liet me een nieuwe auto die net was komen uit de partij. Ik vertelde hem dat mijn nieuwe auto. Hij zei: “Nee, ik heb het voor u voor slechts $3000 per maand”.

Ik was niet erg onder de indruk van deze nieuwe auto. Hij reed als een Dodge ram, maar het was zo ongemakkelijk en luidruchtig. Ik vertelde hem dat ik zou een test rit en zien of ik het leuk vond. Hij vertelde me om terug te komen in de volgende week een proefrit.

Zo kwam ik in de volgende week en nam een proefrit. Het was een aardige auto. De verkoper liet me een paar verschillende opties, voordat hij overeengekomen om me te laten rijden. Ik vond dat de auto had een lederen bekleding en een houten interieur. De stoelen waren zacht en comfortabel, en had voldoende opslag ruimte.

De motor was een nieuwe Dodge ram van high-performance twee cilinder, vier snelheden. De prijs was een koele $3000. De dealer liet me foto ‘s van een aantal van zijn oudere auto’ s die hij verkoopt vrij regelmatig.

Ik zou het eens dat deze nieuwe auto is een stuk beter dan ik aanvankelijk had gedacht. Maar ik zou nog steeds aanbevelen dat u kijkt naar het kopen van een auto, kopen, en heb een proefrit, u zou verbaasd zijn. Er zijn tal van andere mensen die hebben gehad hun eigen persoonlijke ervaring met deze voertuigen, en ik ben er zeker van dat ze zullen meer dan bereid om u te helpen.

Er is een gezegde in de auto-industrie, “De klant heeft altijd gelijk”. Nou, ik kan zeker zeggen dat ik het zeker eens. Ik kreeg volledige vrijheid om te kiezen welk deel van de auto die ik wilde, hoe ik het wilde, en iets anders dat de eigenaar (Dealer) zou willen weten. Ze gaf me ook een garantie van een jaar, of zelfs langer als ik tevreden was met het voertuig. Ik heb het met mijn nieuwe Dodge Ram voor een paar weken, maar al ik ben van plan op het verlengen van de garantie!

Een ding dat ik moet vermelden bij aankoop van een gebruikte auto, is dat er veel dingen die moeten in aanmerking worden genomen. Ik zou zeker aanraden het inhuren van een Ervaren Auto-Dealer. Ik denk dat hij kon vertellen dat je heel wat over de auto voordat hij verkoopt het, zoals hij alles weet van de ins en outs. Als hij weet waar hij het over heeft, hij zal waarschijnlijk ook een deskundige die kan u advies geven over de nieuwe auto. Dat gezegd hebbende, ik zou niet te veel geloof in.

Een ander ding dat ik zou aanraden als je op zoek bent naar een gebruikte auto, is dat je online gaat en wat boodschappen te doen. De meeste dealers niet publiceren hun prijzen online, en dat maakt het vinden van een goede deal erg moeilijk. Ik heb veel succes gehad met ‘gebruikte auto veilingen’, maar je moet bereid zijn een prijs te betalen voor de auto, en sommige verkopers manier meer dan hun voertuigen zijn de moeite waard! Echter, bij een lokale veiling zou je toegang hebben tot elk voertuig dat op de kavel, en je zou ook iemand om u te begeleiden bij het aankoopproces. Er is niets beter dan het maken van een goede keuze als het gaat om het kopen van een auto, dus neem uw tijd, weet wat u zoekt, en u vindt een grote pick-up een auto kopen!

Related Post